SupplyPoint - Vending Solutions

VARUAUTOMATER FÖR EFFEKTIVISERING OCH SÄKERHET 

Vi erbjuder SupplyPoint, en av de mest flexibla varuautomaterna som finns. Varuautomater/Lagerautomater är utvecklade för att

effektivisera lagerhanteringen av små och medelstora varor.


Läs mer om de olika modellerna från SupplyPoint vi erbjuder, för att se vilken som passar er verksamhet bäst.

Supplypoint lagerlösning rotopoint

Rotopoint

En maskin som kan användas såväl fristående som i kombination med till exempel ett 28Level skåp.  Supplypoint 28level, både enkel att använda och installera.

28Level

Den mest avancerade och mångsidiga produkten på marknaden, men ändå enkel, snabb samt simpel att använda och installera.  


Supplypoints MODULO GEN 2

Modulo gen 2

The Modulo unit uses high-quality injection-molded site boxes and incorporates industry-leading technology through SupplyPoint to provide a machine with higher capacity at a competitive cost.

Ekonomisk samt lageråtkomstlösning

CLEARFRONTLOCKER

ClearFrontLocker tillhandahåller en ekonomisk lageråtkomstlösning för låga kostnader, idealisk för skrymmande eller tunga föremål.  

Lid & ectc edge technology

lid / ectc

LID en flexibel skåp lösning där det finns låsta lock över lådorna.

STEEL FRONT LOCKER för stora föremål

steelfrontlocker

SteelFrontLocker är en mångsidig enhet som erbjuder olika platsstorlekar för rymma stora alternativt skrymmande föremål. 

I takt med att kunders behov förändras kan SupplyPoint tack vare sin flexibla uppbyggnad anpassas för att få optimal funktion. I vår leverans ingår varuautomaten med komplett system och anpassad i olika utföranden, utefter de behov er verksamhet har. Våra varuautomater används i många olika verksamheter så som verkstad, sjukhus, elektronik och reservdelar.


Varuautomater/lagerautomater är någonting som både användare, lagerpersonal, inköpare och ekonomichef tjänar på. Med lagerautomater minskar risken för felutplock, mindre svinn, gör hanteringen säkrare och gör påfyllning av produkt simplare. Inköparen får bättre underlag för beställning, mer exakta förbrukningsrapporter samt effektivare inköp. Allt som allt bidrar lagerautomater till ökad produktivitet, bättre lagerunderhåll och bättre lönsamhet. 

Supplypoint programvara

SupplyPoint Inventory Management Software Suite driver all supplypointutrustning och stöder lagerhanteringsfunktioner.

Supplypoint programvara

Intresserad av en demo?

Kontakta oss så berättar vi mer.