Anders Brunström

VD / Grundare
anders.brunstrom(at)edgetech.se

Odoo image and text block

En tillfällighet 1979 gjorde att jag kom in i den bransch jag fortfarande anser mig tillhöra. 1997 var vi fyra som såg möjligheten att överta och bygga vidare på det vi jobbat med i flera år i annans regi.
  

Tycker om den utveckling vi har i företaget. Sedan starten 1997 har vi vuxit både som företag och människor. Stimuleras av att se andra växa i sina roller.

 

 

 

Odoo image and text block

Kom i kontakt med CAM-system för första gången i början av 1980 talet. Produkten och företaget hette Pathtrace.  I princip har vi samma företag som leverantör idag, de heter dock Vero Software och produkten heter Edgecam. Under detta mer än 30 år långa samarbete har vår leverantör vuxit från en liten aktör till världens största leverantör av CAM-system.


Odoo image and text block

Jag åker gärna skidor sätter stort värde på att vara i den frihet som tiden i en skidbacke innebär. Åker helst utför som de flesta hellre än bra huvudsaken är att jag har kul.

En tur med längdåkningsskidor på kan jag också tänka mig där med om möjligt än sämre teknik än i backen. Bra träning känns det som i vart fall.