Carina Karlsson

Företagets ekonom / carina.karlsson(at)edgetech.se

 

Så kallar jag mig ibland! Eftersom det är mitt uppdrag att sköta företagets löpande bokföring, fakturering, bokslut, deklaration, löner och diverse andra administrativa sysslor. Jag började arbeta här i september 2015, Under alla mina yrkesverksamma år har jag jobbat med ekonomi.Närmast kommer jag från ”Svenska Hem och Happy Homes-butiken” i Sala. Jag skötte deras bokföring och ekonomi samt att jag arbetade som säljare i butiken. Där arbetade jag i 2,5 år. Dessförinnan arbetade jag som redovisningskonsult på LRF Konsult AB i Sala i 10 år. Jobbade då med många olika kunduppdrag inom olika branscher. Dels arbetade jag med uppdrag på kontoret och dels åkte jag ut till företag och arbetade på plats hos dem. Jag har även arbetat på några olika ABB-företag i Västerås under ett antal år. Där arbetade jag på olika ekonomiavdelningar med bla kund- och leverantörsreskontror, kassa och redovisning.


Odoo text and image block

Jag tränar badminton en gång i veckan, vilket är jättekul! Jag har alltid tyckt att bollsporter är de roligaste träningsformerna. I yngre år spelade jag fotboll och därefter volleyboll.  Tar gärna promenader och cykelturer. Bra för både kropp och själ!


Går ibland även på Zumba-pass som är en dansliknande träningsform. Passar mig eftersom jag tycker om att dansa!

.
Odoo text and image block

Tycker också mycket om att resa och uppleva nya platser! Unnar mig gärna en skön mysstund i solen! Är definitivt en ”sommarmänniska”. Mycket av fritiden tillbringar jag tillsammans med familjen. Självklart blir det en del hushållsarbete/hemmasysslor också. Sociala aktiviteter och t ex middagar tillsammans med vänner är också något som är väldigt trevligt! Trivsamt att varva med sköna hemmakvällar.

Odoo text and image block