Johan Erlandsson

johan.erlandsson(at)edgetech.se

Odoo image and text block

Är från Vetlanda där jag växt upp och gått skola fram till gymnasiet. På gymnasiet gick jag industriprogrammet med inriktning på CNC. Efter gymnasiet fick jag anställning på ett känt aluminiumföretags verktygstillverkning. Detta var när höghastighetsbearbetning var ett hett ämne, och mina arbetsuppgifter när jag började var att utveckla processen att tillverka strängpressningsverktyg med höghastighetsfräs direkt från härdade ämnen.

Där och då kom jag i kontakt med Edgecam för första gången, kommer fortfarande ihåg min första kurs i Kista som Anders Jonsson höll. 

  


Odoo image and text block

Efter varit verktygsmakare och haft sabbatsår och bott i England fick jag anställning på Iscar och jobbade som tekniker fram tills nu.

Har nu jobbat på Edge Technology sen i maj och trivs jättebra, fantastiskt trevliga kunder och jobbarkompisar. Gillar mina arbetsuppgifter att utveckla postprocessorer då det är lärorikt och utmanande likaså är konsultarbete på plats hos kund stimulerande.

Odoo image and text block

På fritiden är för tillfället golf den stora hobbyn, blir alldeles för lite spelat men det är roligt när man väl får tid. Bor kvar i Vetlanda i ett radhus med min sambo men har börjat kolla på hus i Värnamo då det blir långa arbetsdagar när jag behöver pendla 2 timmar Tur och retur.