Oscar Rydergård

Support / Utbildning

oscar.rydergard(at)edgetech.se

Odoo image and text block
Jag har ett roligt, inspirerande och varierande uppdrag inom företaget, min roll som tekniker innebär att arbetsuppgifterna varierar mellan att hålla utbildning, support och konsultation. Jag har varit med sedan början av 2017. Arbetet är roligt då den ena dagen aldrig är lik den andra.


Odoo image and text block

Efter gymnasiet ingick jag i ett projekt till att bli maskinoperatör vilket startade min karriär inom skärande bearbetning och har inte ångrat mig en dag sedan dess. Jag tycker skärande bearbetning är så roligt för det finns så mycket kunskap att hämta inom detta ämne. Har idag hållit på med detta i över sex år och är långt ifrån färdig. Det som får mig att driva framåt är viljan att lära mig mer.

Odoo image and text block

Sport

När jag inte håller på med något jobbrelaterat så spenderar jag tid med min sambo och vänner. Det finns även ett STORT intresse för allt som är motordrivet, bygger idag en driftingbil som ska köras på de flesta banor runtom i Sverige. Det roliga med just bygga en bil är själva skapandet, att ta fram och utveckla något från scratch är väldigt tidskrävande men så givande när allt faller på plats.