Peter Molund

  Utveckling
peter.molund(at)edgetech.se

Odoo image and text block

Min karriär inom verkstadsområdet började den 17 november 1994 klockan 07:00. Som praktikant på ett litet familjeföretag fick jag mitt första uppdrag. I en gammal supportsvarv av märket Colchester skulle 9000 rostfria pinnar stickas av från stång, slipas till rätt längd samt packas noggrant en och en. Därifrån gick resan vidare mot produktionstekniker. Cam har jag jobbat med sedan 2005.

 

Odoo image and text block

Jag har varit med på Edge Technology sedan 2011. De första åren bestod främst utav support och utbildning. Idag arbetar jag med utveckling av postprocessorer. Ett spännande område där man aldrig blir fullärd, maskiner och cam-system utvecklas ständigt och en postprocessor måste även den hänga med i utvecklingen. 

Odoo image and text block

Intressen

Är en riktig djurmänniska. Hemma har vi tre katter, två är av rasen Ragdoll. De kallas så för att de hänger som en trasdocka när man lyfter dem. Slöa och slappa, snälla och med mycket stort tålamod.

Gillar även motorcyklar. Om jag får välja så får det gärna vara en lite större touring modell med V-twin motor för de längre turerna och en Husqvarna fyrtaktare för skogsturerna.