Pierre Edberg

Support och utbildning
pierre.edberg(at)edgetech.se

Odoo image and text block

Jag sökte jobb på Edge Technology för att jag jobbat i Edgecam i 3 års tid och kände att detta med CAM beredningen är något jag vill syssla med på heltid. Så efter 13 år på golvet ser jag nu fram emot att hjälpa andra att producera bitar från digital solid till en fysisk detalj i handen via utbildning och support i Edgecam. Jag har nu ett varierande jobb som kommer ge mig en lagom dos av utmaningar i stort sett varje dag.


 

  


Odoo image and text block

Jag har till en början pluggat på en industrilinje med CAD och CNC inriktning innan jag kastade mig ut i arbetslivet och har sen dess vart på flera företag i Sverige och Norge. Jag började karriären med att köra en stor bäddfräs med 12 meter i X-led i 5 år. Efter det arbetade jag ett par år i Ulricehamn i små Mazak svarvar med drivna verktyg. I Norge var det tillbaka till stora maskiner, 5-axliga Mazak 500 och 650 innan jag slutligen hamnade i underhållsverkstad i Sverige igen där jag arbetade i Edgecam i 3 år och producerade enstycks eller fåtal bitar i serie och prototyper.

 

Odoo image and text block

Intressen utanför jobbet är att umgås med vänner och släkten, fiska, bygga och flyga drönare, skidåkning, filmer och serier m.m. Jag har 3 barn födda -09 -10 -16 som jag har varannan helg. Barnen och renovering av hus upptog mycket tid före separationen så är ovan att ha mycket tid över till annat, så fyller ledig tid med nya vänner, intressen och utmaningar.