Pierre Holmström

Säljare

0370-770 306 / pierre.holmstrom(at)edgetech.se

Om mig

Jag arbetar idag som säljare med en stor portion teknik i ryggsäcken. Det gör att min roll är en blandning av teknik och sälj med focus på sälj. Ingen dag är den andre lik, många intressanta möten med människor som är på jakt efter förändring eller förbättring i någon form. Att arbeta inom en bransch som ständigt utvecklas är otroligt roligt och givande.

 

När jag började med Edgecam 2008 jobbade jag som tekniker. Det innebar schemalagda utbildningar, teknisk support, företagsanpassade utbildningar och konsultuppdrag. Jag har byggt på mig en bred kunskap om Edgecam och skärande bearbetning men även kundvård som jag i min nuvarande roll som säljare har stor nytta av.

Mina intressen

Jag har ett stort intresse för musik och har haft flera olika band genom åren. Allt ifrån hårdrock till trubadur. Mitt val av vapen är idag gitarr, men började min musikaliska resa som trumslagare vid 13 års ålder. Konserter och festivaler har också varit en stor del av mitt liv, det var på en festival i Blekinge jag träffade min nuvarande norska fru. Ett annat stort intresse är givetvis min familj. Vi har en glad och energifylld dotter som håller oss på tårna. Vi bor sedan 2014 i en träkåk i Värnamo och det har väckt intresset för renovering och hemmapysslande, men också resulterat i att gitarrerna får vila på hyllan ett tag.

Min tjänst hos Edge Technology

Efter 3 årig verkstadsutbildning till verktygsmakare jobbade jag på ett litet verktygsföretag i Hillerstorp under några år. Där arbetade jag med att bygga klipp- och bockverktyg med hjälp av CAD & CAM. 2006 började jag som prototyptekniker på ett annat företag i Hillerstorp. Där jobbade man med alltifrån svetsning till CAD & CAM-programmering. Jag har också grundläggande kunskaper i ISO-programmering.