MODULA


Vad är en Modula lagerautomat?

Modula är ett automatiserat vertikalt lagersystem med en serie brickor som är utformade för att optimera utrymme, arbete och lagerhantering. Det är den perfekta lösningen för frågor som berör hantering, orderhantering och hämtning av komponenter, såväl som halvfabrikat och färdiga produkter inom de flesta branscherna.

Modula utnyttjar byggnadens höjd för att möjliggöra det vertikala automatiska lagringssystemet, vilket i sin tur reducerar behovet av traditionella hyllor och klumpiga ställningar. 

Modula vertikala automatiserade lagersystem gör att ni kan revolutionera den interna logistiken.

 
 

Varför välja Modula lagersystem? 

Den största fördelen som nu kommer att märka genast är optimering av ert utrymme. När ni lagrar varor i Modulas automatiska vertikala lager, kan hela 90% av golvytan sparas in. 

Inte nog med det ni sparar även in betydande mängder tid! Operatören behöver nästintill inte förflytta sig eftersom att lagret finns på en plats, i Modula automaten. 

Bland fördelarna med att använda Modula är ökad säkerhet på varor samt säkerheten hos operatörer. Faktum är att tillträde till lager endast är tillåtet för auktoriserade operatörer via avancerade system för medgivande, samt att varuförflyttning underlättas av en ergonomisk och funktionell lagerstruktur.

Få inspiration från våra kunder

 
 

Earnhardt Lexus

 
 

Lyreco


 
 

Digbits


Modula SLIM

Modula Slim är det smarta valet för dig som letar efter en vertikal lagringslösning med full flexibilitet.

 
 

Modula Lift

Introducerad på marknaden för 30 år sedan. Modula Lift är bland de mest pålitliga och avancerade på marknaden.

Odoo • Text and Image

Modula WMS

Modula WMS ger ett komplett lagerhanteringssystem. Ett system som ger optimal överblick över lagerrörelser, underlättar inköpsprocesser och ger beslutsunderlag. Kan med stor fördel kopplas till befintligt affärssystem. 

Odoo • Text and Image

Ta kontakt med oss idag

Vi finns i Sala, Stockholm och Värnamo

Om Modula

Modula är ett företag i norra Italien de konstruerar och tillverkar automatiska vertikala lager lämpliga för flera olika industrisektorer. Modula är även namnet på maskinerna, vilka används för att lagra olika typer av produkter, från små elektroniska komponenter eller läkemedel till tunga och skrymmande föremål som gjutformar eller bildelar. 

Modula har idag över 15 000 kunder runt om i världen och en produktionskapacitet på över 4 000 maskiner per år från produktionsanläggningar i Italien, USA och den nybyggda i Kina.  Förutom de egna anläggningarna ingår 18 dotterbolag i Europa, Amerika, Asien och Afrika.  Försäljningen år 2018 var över 135 miljoner euro med betydande investeringar inom forskning och utveckling.  

Odoo • Text and Image