Odoo text and image block

Pierre Holmström

Säljare

0370-770 306 / pierre.holmstrom(at)edgetech.se

Odoo image and text block

Jag jobbar idag som säljare och tekniskt säljstöd. Det gör att min roll är en blandning av teknik och sälj med focus på sälj.  Edgecam har jag jobbat med sedan april 2008. När jag började med Edgecam 2008 jobbade jag som tekniker fram till 2012. Det innebar schemalagda utbildningar, teknisk support, företagsanpassade utbildningar och konsultuppdrag. Jag har byggt på mig en bred kunskap om Edgecam och skärande bearbetning men även kundvård som jag i min nuvarande roll som säljare har stor nytta av.

 Odoo image and text block
Efter 3 årig verkstadsutbildning till verktygsmakare jobbade jag på ett litet verktygsföretag i Hillerstorp under några år. Där arbetade jag med att bygga klipp- och bockverktyg med hjälp av CAD & CAM. 2006 började jag som prototyptekniker på ett annat företag i Hillerstorp. Där jobbade man med alltifrån svetsning till CAD & CAM-programmering. Jag har också grundläggande kunskaper i ISO-programmering.
Odoo image and text block
Jag har ett stort intresse för musik och har haft flera olika band genom åren. Allt ifrån hårdrock till trubadur. Mitt val av vapen är idag gitarr, men började min musikaliska resa som trumslagare vid 13 års ålder. Konserter och festivaler har också varit en stor del av mitt liv, det var på en festival i Blekinge jag träffade min nuvarande norska fru. Ett annat stort intresse är givetvis min familj. Vi har en dotter på 4 år som håller oss på fötterna. Vi bor sedan 2014 i en träkåk i Värnamo och det har väckt intresset för renovering och hemmapysslande, men också resulterat i att gitarrerna får vila på hyllan ett tag.