SUPPLYPOINT LAGERAUTOMAT

Lagerautomat för effektivisering och säkerhet

Vi erbjuder SupplyPoint, en av de mest flexibla varuautomaterna som finns. Varuautomater/Lagerautomater är utvecklade för att effektivisera lagerhanteringen av små och medelstora varor. I takt med att kunders behov förändras kan SupplyPoint tack vare sin flexibla uppbyggnad anpassas för att få optimal funktion. I vår leverans ingår lagerautomaten med komplett system och anpassad i olika utföranden, utefter de behov er verksamhet har. Våra lagerautomater används i många olika verksamheter så som verkstad, sjukhus, elektronik och reservdelar. Varuautomater/lagerautomater är någonting som både användare, lagerpersonal, inköpare och ekonomichef tjänar på.


Med lagerautomater minskar risken för felutplock, mindre svinn, gör hanteringen säkrare och gör påfyllning av produkt enklare. Inköparen får bättre underlag för beställning, mer exakta förbrukningsrapporter samt effektivare inköp. Allt som allt bidrar lagerautomater till ökad produktivitet, bättre lagerunderhållning och bättre lönsamhet. 


Läs mer om de olika modellerna från SupplyPoint vi erbjuder, för att se vilken som passar er verksamhet bäst.

Rotopoint Supplypoint  lagerautomat

Rotopoint

En maskin som kan användas såväl fristående som i kombination med till exempel ett 28Level skåp.


28level supplypoint lagerautomat

28Level

Den mest avancerade och mångsidiga lagerautomaten på marknaden, men ändå enkel, snabb samt simpel att använda och installera.  

modulo gen 2 supplypoint lagerautomat

Modulo gen 2

Modulo enheten använder sig av högkvalitets formsprutande platslådor samt innehåller industriellt ledande teknik genom SupplyPoint för att tillhanda en maskin med högre kapacitet till en konkurrenskraftig kostnad

Clearfrontlocker supplypoint lagerautomat

Clearfrontlocker

Clearfrontlocker tillhandahåller en ekonomisk lösning för lageråtkomster för låga kostnader, idealisk för skrymmande eller tunga föremål.

lid/ectc supplypoint lagerautomat

lid/ectc

Lid/Ectc är ett flexibel skåplösning där det finns låsta lock över lådorna.

steelfrontlocker supplypoint lagerautomat

Steelfrontlocker

Steelfrontlocker är en mångsidig enhet som erbjuder olika platsstorlekar för rymma stora alternativ skrymmande föremål.

LockerSense supplypoint lagerautomat

LockerSense

Vid utplock från en lockersense kontrolleras varorna vikt helt av systemet och det antal man har valt att plocka visas på automatens bildskärm.

Varför investera i lagerautomat?

Svaret är inte givet. Det beror helt och hållet på vem som frågar. Beroende av vilket arbete eller befattning du har ser svaret helt olika ut. Oavsett om befattningen innebär att du är direkt användare eller ej så finns det vinster.

Vi ska försöka ge några ledtrådar för ett par av de befattningar som på något sätt berörs av en investering i system för lagerhantering. 

Programvara till supplypoint

Intresserad av en demo?

Kontakta oss så berättar vi mer.

Om SupplyPoint


SupplyPoint grundades 1998 för att designa, utveckla och tillverka det innovativa lagerhanteringssystemet för SupplyPoint. Genom kontinuerlig investering, utveckling och fokuserad expansion har SupplyPoint tillsammans med sitt nätverk av skickliga och dedikerade distributörer blivit starkt etablerade som världsledande inom automatiska lagerhållningslösningar.