28LEVEL LAGERAUTOMAT

Den smidiga & flexibla lagerautomaten

Den vanligaste och samtidigt mest flexibla lagerautomaten. Med 19 olika format på lådor erbjuder 28Level stora möjligheter att välja optimalt utförande på lådorna. I det vanligaste sättet att använda denna maskin erhåller man det vi benämner säkerhetsklass A. Det innebär i korthet att man endast kan plocka ut vald vara i begärt antal. På så sätt minimeras risken för utplock av fel vara eller att man plockar fler av vald vara än man angivit. I den styrande maskinen kan upp till 26 rader med lådor användas. I varje rad kan upp till 4 lådor hanteras. Det vill säga upp till 104 unika lådor i varje maskin. Varje låda kan delas in i upp till 12 fack på så sätt kan en maskin förvara hela 1248 artiklar.

28Level kan byggas ut så att en maskin består av 10 ramar. Varje tilläggsram kan innehålla upp till 28 rader med lådor och ett toppskåp. En maskin kan på så sätt byggas ut till att innehålla 1112 unika lådor/skåp.


Vi levererar normalt maskinen blå eller vitfärgad med lådor i grå respektive vit färg. Andra färger på begäran.

Några exempel på funktioner

Rekonfigurerbar
Skåpet kan enkelt och snabbt konfigureras om efter behov.

Säkerhet
Lagrade artiklar är inte synliga utifrån. Utplock ur automaten kan endast ske efter inlogg genom användningen av användarnamn, lösenord, biometrisk identifiering, kortläsare eller en kombination av dessa alternativ. Lådorna och deras lås är av hög hållfasthet och kan inte öppnas utan bruk av kraftigt våld och brytverktyg. 

Manuell öppning
I en situation då lagerautomaten blivit strömlös kan manuell öppning användas för att plocka en lagrad artikel. Den manuella öppningen är  enkel att använda och lättillgänglig men säkrad med ett dubbelt nyckelsystem. 

Framtidssäker
Utvecklad och utformad för att även hantera RFID och annan extra utrustning.

Diagnostik
Maskinen har en diagnostikport, vilket underlättar och ger möjlighet till fjärrstyrd diagnos och support.

Effektiv
Utplock från flera lådor kan ske samtidigt för att minimera tiden för utplock av större kvantiteter. 

Lätt att hitta
Utplock av valda varor sker mycket snabbt och enkelt tack vare LED som indikerar i vilken låda varan ligger.

Spårbarhet
Alla transaktioner loggas med fullständiga och önskade uppgifter. Det ger er mycket god uppfattning om förbrukning på varje kostnadsställe. 

28Level supplypoint

Utbyggnad av 28Level

Lagerautomaten kan enkelt byggas ut med upp till 10 ramar vilket ger utrymme för lagring i 1112 unika lådor. Dessutom kan andra enheter anslutas som t.ex. LID och kylskåp. All lagerhantering sker i samma logiska och lättanvända programvara.

28level utbyggnad

Intresserad av en demo?

Kontakta oss så berättar vi mer