ETUX2018

#19

ETUX - Edgecam användarträff 2018 Den årliga träffen för användare av Edgecam ingår i en kedja av händelser och evenemang som alla har som syfte att stärka er som användare av Edgecam.

Vårt genomgående tema - Fakta - Inspiration - Nöje - bygger på att du som träffar oss i olika situationer och miljöer alltid ska kunna få med dig ny Fakta om Edgecams olika funktioner. Information som vi tror och hoppas ger er Inspiration att utveckla era egna metoder. Vi kan dessutom lova att det är ett Nöje att utbyta idéer och erfarenheter med andra Edgecam användare.

Se möjligheterna vi ger dig Ibland är det uppenbara svårt att se och ta till sig. Kan det verkligen vara så enkelt och smidigt att göra något man vet med sig brukar vara både tidskrävande och krångligt. Vi har genom åren visat att det faktiskt är på det sättet. Rätt använt kan Edgecam bidra till minskad stress och ökat välbefinnande samtidigt som maskinerna utnyttjas bättre. Att vilja men inte kunna är en frustrerande känsla. Vi gör en liten insats för att råda bot mot detta genom att varje år bjuda in till en träff för Edgecam användare så gör vi även i år.

En träff som utvecklats och följt med tiden men hela tiden haft fokus på att förmedla kunskap. Kunskap som du som användare kan omvandla i ökad produktivitet på din arbetsplats. De nyheter och förbättringar som användare får i varje ny version av Edgecam kan ibland vara väldigt tydliga och ibland mer dolda. Under träffen visar vi dig bland annat ett urval av alla förbättringar som vi sett i Edgecam under de gångna åren.

Sista anmälningsdag fredag 17 augusti kl 12.00!

Odoo - Sample 1 for three columns

Fakta

Vi ger er information om nyheter i Edgecam. Dessutom passar vi på att belysa funktioner i Edgecam som vi tror många användare missar att använda fullt ut.

Odoo - Sample 2 for three columns

Inspiration

Vår ambition med ETUX är att ni ska åka hem med ny kunskap som inspirerar att prova nya metoder och arbetssätt.

Odoo - Sample 3 for three columns

Nöje

För att vi människor bäst ska ta till oss ny kunskap är det av stor vikt att det finns utrymme att koppla av och smälta all ny kunskap.

Vero Software

Vår leverantör Vero Software är på plats så att för att kunna ge er information direkt från källan. Det innebär samtidigt att ni får en möjlighet att sitta ned och prata direkt med dem. I år kan vi dessutom lova en lite överraskande gäst.

Odoo text and image block

Göteborg i September

NÄR: Torsdag 27/9 & Fredag 28/9 Start: 10.00 Torsdag
VAR: Arken Hotel & Art Garden Spa, Göteborg
http://www.arkenhotel.com/
Sista anmälningsdag fredag 17 augusti kl 12.00! 

Odoo text and image block