CAM-PROGRAM FÖR PRODUKTION

Det ledande CAM-programmet

EDGECAM är ett av de mest använda CAM-programmen i världen och är marknadsledande när det kommer till skärande bearbetning.

Idag utvecklas EDGECAM av Hexagon Manufacturing Intelligence som är världens största CAM-leverantör. 


EDGECAM är avsett för CNC-beredning och fungerar som en komplett lösning för alla er som arbetar med skärande bearbetning. EDGECAM används för att programmera alla typer av svarv- och fräsoperationer. Från 2 axlig bearbetning till mångaxlig simultanbearbetning i t.ex. flerfunktionssvarvar. Det används i många branscher som legoproduktion, fordonsindustrin, rymdindustrin och formverktygstillverkning för att nämna några få. 

Skapa en solid i EDGECAM eller använd underlag från CAD-program. Oavsett så skapar EDGECAM optimal NC-kod till alla NC-maskiner. Vi levererar EDGECAM i ett utförande som passar era produkter och maskiner. I takt med att maskinpark och produktflora förändras kan EDGECAM anpassas till ert nya behov. På så sätt köper ni inte mer än ni betalar för. EDGECAM är en flexibel och stabil bro mellan konstruktion och produktion. Övergången från idé till färdig detalj underlättas av alla de funktioner som EDGECAM erbjuder.


Läs mer om de olika arbetsområden som EDGECAM används i och effektiviserar.

Fräsning i Edgecam

Fräsning

Funktionaliteten i Edgecam fräsning gör programmering intuitiv och rationell.Svarvning i Edgecam

Svarvning

Svarvning i Edgecam gör programmering roligt och effektivt.
Trådgnistning i Edgecam

Trådgnistning

Användandet i Edgecam trådgnistning erbjuder ett intuitiv arbetssätt.
Edgecam Inspection

Inspect

Edgecam inspect inkluderar mätteknik expertkunnande från Hexagon Manufacturing Intelligences.


Postprocessor för EDGECAM

Postprocessor

Postprocessorn fungerar som översättare till en CNC-maskinen. 
egdecam support och utbildning | edge technology

Support/utbildning

Vår bemannande support kan hjälpa er med Edgecam frågor. Läs mer om öppettider.Clarico-Image-Text

Varför investera i CAM?


Svaret är inte givet. Det beror helt och hållet på vem som frågar. Beroende av vilket arbete eller befattning du har ser svaret helt olika ut. Oavsett om befattningen innebär att du använder CAM eller ej så finns det vinster.

I vår broschyr ska vi försöka ge några ledtrådar för ett par av de befattningar som på något sätt berörs av en investering i CAM system.

Låt oss berätta mer om EDGECAM

Vi finns i Stockholm, Sala och Värnamo

Om Hexagon Manufacturing Intelligence


Hexagon Manufacturing Intelligence är världsledande företag inom mjukvara för ökad effektivitet samt kvalitet kring lösningar för tillverkningsindustrin. 

Kvalitet är i centrum av processen för utveckling av autonoma uppkopplade ekosystem för tillverkning även referat till ”Smart Factories”.