EDGECAM

Ledande CAM-program inom 
Fräsning | Svarvning | Trådgnistning | Probning | Design


EDGECAM är ett av mest använda CAM-program i världen och är marknadsledande när det kommer till skärande bearbetning. CAM-programmet utvecklas av Hexagon Manufacturing Intelligence som är en av världens största CAM-leverantör.

EDGECAM är avsett för CNC-beredning och fungerar som en komplett lösning för alla er som arbetar med skärande bearbetning. EDGECAM används för att programmera alla typer av svarv- och fräsoperationer. Från 2 axlig bearbetning till mångaxlig simultanbearbetning i t.ex. flerfunktionssvarvar. Det används i många branscher som legoproduktion, fordonsindustrin, rymdindustrin och formverktygstillverkning för att nämna några få.


Skapa en solid i EDGECAM eller använd underlag från CAD-program. Oavsett så skapar EDGECAM optimal NC-kod till alla NC-maskiner. Vi levererar EDGECAM i ett utförande som passar era produkter och maskiner. I takt med att maskinpark och produktflora förändras kan EDGECAM anpassas till ert nya behov. På så sätt köper ni inte mer än ni betalar för. 


EDGECAM är en flexibel och stabil bro mellan konstruktion och produktion. Övergången från idé till färdig detalj underlättas av alla de funktioner som EDGECAM erbjuder. Läs mer om de olika arbetsområdena EDGECAM används i och effektiviserar.

Clarico-3 Columns Style 2

Fräsning

Funktionaliteten i EDGECAM fräsning gör programmering intuitiv och rationell. 

Clarico-3 Columns Style 2

SVARVNING

Funktionaliteten i EDGECAM svarvning gör programmering intuitiv och rationell. 

Clarico-3 Columns Style 2

Trådgnistning

Funktionaliteten i EDGECAM trådgnistning gör programmering intuitiv och rationell. 

Clarico-3 Columns Style 2

Designer

EDGECAM Designer fyller luckan mellan CAD och CAM. Utvecklad för enkel och intuitiv utformning av fixturer till modifiering och reparation av modeller. 

Clarico-3 Columns Style 2

Inspect

EDGECAM Inspect inkluderar mätteknisk expertkunnande från Hexagon Manufacturing Intelligences i 

CAM-programmet. 

Clarico-3 Columns Style 2

WorkXplore

EDGECAM WorkXplore är det ideala verktyget för att kunna analysera CAD-modeller utan tillgång till det ursprungliga CAD-systemet.

Clarico-3 Columns Style 2

Support

Vår bemannade support kan hjälpa mer med EDGECAM frågor. Läs mer om öppettider.

 

Ta kontakt med oss idag

Vi finns i Sala, Stockholm och Värnamo