EDGE TECHNOLOGY

I en cirkulär värld

Vi är leverantör av system och lösningar som skapar ökat utrymme för lönsamhet hos våra användare. Sedan starten 1997 har vi som verksamhet vuxit och är numera en av de ledande leverantörerna i Sverige inom våra verksamhetsområden. Fler än 700 företag från norr till söder använder våra lösningar för att säkerställa effektiv och lönsam produktion.


En av våra stora uppgifter är att leverera lösningar och kunnande som bidrar till att produktion och tillverkning kan bedrivas med god lönsamhet i Sverige. Med våra lösningar och vårt kunnande kan vi hjälpa industrin att utveckla metoder och processer så att deras konkurrenskraft ökar. Ett mycket viktigt arbete inom industrin som i allt högre utsträckning utsatts för besparingskrav grundade av globalkonkurrens.


I takt med ökad medvetenhet om hur vi människor på olika sätt påverkar miljön ökar betydelsen och vikten av att kunna bedriva lönsam och effektiv tillverkning så lokalt som möjligt. Kan vi på något sätt få företag att behålla tillverkning i Sverige istället för att flytta till annat land menar vi att vi alla tjänar på det.


Vi utgår från kontor i Sala, Värnamo och Stockholm. I Sala och Värnamo håller vi regelbundet utbildning för våra användare. All utbildning sker i ändamålsenliga lokaler med modern utrustning.

Vårt ledord för vår verksamhet är KUL vilket betyder
Kunskap - Utveckling - Lösningar


Vi omsätter det till våra användare inte minst under ETUX som vi bedriver under devisen Fakta - Inspiration - Nöje.

Välkommen till oss vi ser fram emot att prata med er och lära oss mer om era utmaningar.

 

Odoo text and image block

Verksamhetsidé

Edge Technology AB erbjuder CAM-system och lagerlösningar tillsammans med tjänster som ökar våra kunders möjlighet att vara lönsamma och konkurrenskraftiga. Genom att samarbeta med oss skapar kunden utrymme för ökad produktivitet.

Vår Vision

Vi ska vara Nordens ledande leverantör av CAM-System och lagerautomater.
 

Vår Mission

Vi hjälper våra kunder att bli mer lönsamma och konkurrenskraftiga genom effektiviserad produktion. Våra produkter i kombination med vårt kunnande och våra tjänster ligger till grund för ett långsiktigt samarbete. Vi strävar efter ömsesidigt lönsamma relationer med våra kunder. Vi tillhandahåller ledande produkter och tjänster inom alla våra verksamhetsområden. Vi är under ständig utveckling

Våra Affärsområden

Vi agerar inom två affärsområden
Verkstadssystem
     CAM system  / Driftuppföljning / DNC
Lager och Varuautomater
     Industri  / Handel / Omsorg
 

             

Ni finner oss i Sala

Fabriksgatan 3

73339 Sala

I Värnamo finner ni oss på 

Silkesvägen 30

33153 Värnamo

Odoo text and image block