Inte olympiska spel
Ibland är det inte bara vinna som räknas

De flesta av oss som agerar i näringslivet utsätts dagligen för konkurrens av olika slag. En miljö som är hälsosam då den tvingar oss att hela tiden se över våra Varför?, Vad? och Hur?. Då kan det vara befriande att vara med i ett sammanhang där det är viktigare att deltaga än att vinna.

Silverglans

Sedan starten 2008 har Silverglans varit ett arrangemang som sprider glädje och uppmärksammar det lokala näringslivets aktörer.

En fredagskväll i februari bjuder arrangörerna in till en galakväll, en kväll för att dela ut pris till nominerade i flera kategorier. Gemensamt för alla nominerade är att de alla bidrar till att utveckla såväl näringsliv som staden Sala.

Vi är alla vinnare

Vi är både stolta och glada över att bli nominerade till Växtkraftpriset - ett pris som Sala Sparbank delar ut. Ett kvitto på att vårt företag inte bara bidrar till ökad produktivitet inom svensk verkstadsindustri utan även bidrar till att utveckla Sala.

Nu tar vi nya tag det finns mängder med företag som vi vet behöver de produkter och tjänster vi erbjuder. Nu vi hänger undan slips och fluga till nästa tillfälle då vi har anledning att "klä upp" oss. Kan hända redan i april då vår leverantör Hexagon Manufacturing Intelligence bjuder in till den årliga konferensen för återförsäljare av de lösningar de erbjuder inom området "Production Software". Läs gärna mer här om detta.

Först ut i Sverige
Mätning i Edgecam